Честитка од Директорот по повод 8ми март

Posted on Posted in Uncategorized

Среќен 8ми  Март  на жените на нашата болница со цвеќе кое ќе потрае – не сакам да поклонам скинато цвеќе на нашите прекрасни жени кои се грижат за здравјето на сите !

Директор при ЈЗУ Општа болница Велес, спец.др Димитар Стровјаноски .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *