ИЗВЕСТУВАЊЕ

 

Денес ни се придружуваат 10 медицински сестри, 2 акушерки, лаборант, висок РТГ технолог, клинички психолог и социјален работник, нека им е со среќа вработувањето и успешна кариера на сите.

ЈЗУ Општа болница Велес