По повод денот на сестринството ( 12 мај ) доделени се признанија на главната сестра на ЈЗУ Општа Болница Велес Марина Андова и акушерката Шенај Брзева. Честитки за Марина и Шенај.

Leave a Reply

Your email address will not be published.